Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Феєрія студентського гумору: “Університетська осінь – 2009”

У рамках конкурсу КВН, який уже вдев’яте поспіль приємно дивує глядачів, у Міському палаці культури ім. Гната Хоткевича 16 та 17 грудня відбулися півфінали. В “Університетській осені – 2009” брали участь 13 студентських команд. На жаль, тільки п’ятеро здобули можливість продовжити боротьбу. Попереду фінал – найкращі гравці зустрінуться на одній сцені, і перемогу здобуде найсильніший.
“З’являються нові зірки, дуже багато перс­пек­тив­них молодих команд”, – зазначив голова журі Михайло Мураль. І справді, дебютанти приємно вразили публіку, яка відповідала їм вибухом оплесків. Команда “Троє” юридичного факультету, маючи неймовірний потенціал, успішно виступила на всіх конкурсах. А їх було чимало: візитка, розминка (команди обмінялися запитаннями), літературний конкурс (потрібно було представити передвиборчу кампанію кандидата). Неперевершеним подарунком для всіх глядачів був, безсумнівно, і музичний конкурс.
Справжній майстер-клас продемонструвала досвідчена команда “Єталон”, яка з чималим відривом здобула гілку першості другого півфінального дня. Вона дала хороший стимул учасникам до вдосконалення своїх творчих навичок. Проте тим, хто не потрапив до фіналу – збірні команди університету “Коліжанки” та “Пляж Малібу”, “Першокурсники” факультету іноземних мов, “Друзі” геологічного факультету, “Аудиторія напрокат” філологічного факультету, “Повний бак” факультету прикладної математики та інформатики, “Квентін Буратіно” факультету журналістики та економічного факультету, “Казус” історичного факультету – не варто засмучуватися, адже вони ще зможуть виявити себе на “Університетській осені – 2010”.
Фіналісти: “Троє” (юридичний факультет), “Найс” (факультет прикладної математики та інформатики), “Єталон” (факультет електроніки), “Карамболь” (механіко-математичний факультет), “Нопасаран” (економічний факультет).

Марія Бойко

Категорія: №8, грудень 2009 р.