Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Дорогі першокурсники!

Щиро вітаю Вас із високим званням студента Львівського національного університету імені Івана Франка. Один із найстаріших і найпрестижніших університетів надає Вам можливість поринути у дивовижний світ пі­знання, наукового пошуку та творчості.
Ви стоїте на початку самостійного життя, і перед Вами відкривається увесь світ, сповнений великих можливостей, яскравих подій і неповторних зустрічей. Вам даровано час, щоб пізнати себе й сповна реалізувати свій потенціал.
Фундаментальна університетська освіта і наука є потужним джерелом інтелектуальної думки, засобом самоствердження та формування висококультурної людської особистості, яка здатна компетентно і принципово оцінювати різні життєві ситуації та впевнено рухатися у майбутнє. Навчання в нашому Університеті вимагає від кожного з Вас великої праці та відповідальності. Лише Ваші особисті старання, наполегливість і натхненна праця є запорукою здобуття глибоких знань, які у майбутньому стануть міцним фундаментом для професійного становлення.
Вам належить утверджувати високу духовність, продовжувати славні академічні традиції, зміцнювати престиж нашого Університету і завжди бути прикладом порядності, людяності та мудрості.
Ректорат і науково-педагогічний колектив Університету вірять, що Ваші життєві здобутки поповнять надбання попередніх поколінь студентів і вчених, які уславили Львівський університет як один із найбільших центрів української та світової  культури.
Висловлюю щиру подяку Вашим родинам і вчителям, які виховали у Вас почуття ­інтелектуального неспокою та спрагу пізнання.
Щастя Вам, доброго здоров’я, творчих успіхів та здійснення мрій!

З глибокою повагою,
в. о. ректора
В. С. Височанський

Категорія: Першокурсник-2009