Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Коротко

* * *

9–10 квітня – в Університеті відбулася міжнародна науково-практична конференція “Сучасна парадигма управління і Острозька Біблія”. Її організували Національний університет “Острозька академія”, Благодійний фонд “Книга” та Інститут європейської інтеграції ЛНУ ім. Івана Франка.

* * *

14–15 квітня – філософський факультет та Політологічне студентське наукове товариство організували І Науково-практичну студентську конференцію “Ідейні основи соціально-політичних систем. Політичні ідеології: трансформація уявлень у контексті сучасності”, присвячену 80-й річниці створення ОУН.

* * *

15 квітня – Управління внутрішньої політики Львівської ОДА та ЛНУ ім. Івана Франка організували круглий стіл “Чи є майбутнє в українського націоналізму?”

* * *

15 квітня – в Університеті відбувся семінар-практикум “Ні” курінню!”. У рамках програми боротьби з тютюнокурінням захід для студентів організувала коаліція “За вільний від тютюнового диму Львів” за підтримки Профкому студентів ЛНУ ім. Івана Франка.

* * *

16–17 квітня – відбулася VІІ Все­укра­їн­ська наукова конференція молодих учених-філологів “Vivat akademia”.

* * *

22 квітня – у рамках Європейського тижня імунізації головний інфекціоніст МОЗ України професор Сергій Крамарєв та головний дитячий імунолог МОЗ України Людмила Чернишова прочитали лекцію для студентів “Попередити. Захистити. Щепити”.

* * *

23 квітня – в Університеті пройшов міжнародний науковий семінар “Українська мова як іноземна: проблеми сертифікації за європейськими стандартами”.

* * *

24–26 квітня – на юридичному факультеті відбулася міжнародна конференція “Legal Adjustment of Climate Change”.

* * *

28–29 квітня – XII Всеукраїнська (VII Міжнародна) студентська наукова конференція з прикладної математики та інформатики.

* * *

5 травня – в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка в рамках проекту “Університетські творчі зустрічі” відбулося свято камерної музики за участю Камерного оркестру “Perpetuum Mobile” Львівської національної музичної академії імені М. В. Лисенка.

* * *

6 травня – в Актовій залі Університету студентський клуб SIFE провів Форум кар’єри для студентів 3–5 курсів.

* * *

12–14 травня – у Центрі культури та дозвілля “Лис Микита” пройшов ІІ відбірковий тур XIII Фестивалю мистецтв “Таланти Франкового університету”, а також відбулося відкриття фотографічно-музичного проекту “Закапелки: життя вулиць”.

* * *

12–15 травня – за сприяння Міністерства освіти і науки України в Університеті відбулася V Міжнародна наукова конференція студентів та аспірантів “Молодь і поступ біології”.

* * *

13 травня – у Дзеркальній залі Університету відбувся університетський діалог з українським письменником Григорієм Гусейновим на тему “Український степ: слідами битви під Жовтими Водами”.

* * *

14–15 травня – на факультеті журналістики відбулася Міжнародна науково-практична студентська конференція “Моральна відповідальність журналіста в умовах глобалізаційних процесів”.

* * *

14–16 травня – Інститут славістики Університету провів XVIII Міжнародний славістичний колоквіум, присвячений пам’яті слов’янських першопросвітників святих Кирила і Мефодія.

* * *

15–16 травня – на економічному факультеті відбулася Міжнародна студентсько-аспірантська наукова конференція “Економіка України в умовах посилення глобалізаційних процесів: виклики і перспективи”.