Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Перемога “Каменяра”

Інформаційно-аналітичний часопис “Каменяр” Львівського національного університету імені Івана Франка здобув перемогу у Всеукраїнському конкурсі “Вища школа-2008” та нагороджений дипломом. Конкурс разом із Міністерством освіти і науки провели Київський національний університет імені Тараса Шевченка і Асоціація засобів масової інформації України, за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення та Національної радіокомпанії України.
У конкурсі взяли участь понад 150 організацій: видання, телерадіо­компанії, редакції газет і журналів. Серед них більшість становили ВНЗ (46 університетів, академій, інститутів) та редакції, зокрема 20 газет. Вищими відзнаками конкурсу, спеціальними призами – статуетками “Вища школа” нагородили:
1) редакцію журналу “Вища школа” Міністерства освіти і науки України;
2) Львівський національний університет імені Івана Франка;
3) Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
Мета конкурсу – активізувати висвітлення в ЗМІ актуальних проблем вищої школи, щоб привернути до їх вирішення увагу суспільства та держави.
Відзначили позитивну роль конкурсу в пожвавленні роботи ЗМІ вищих навчальних закладів. Насамперед – зростання якості багатотиражних видань, їх змісту та поліграфічного оформлення.