Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Турнір з міні-футболу визначив переможців

6 – 7 лютого у спортивному комплексі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся “Зимовий турнір” з міні-футболу серед викладачів вищих навчальних закладів.
Організували змагання кафедра фізичного виховання та спорту і Спортивний клуб Університету, які не вперше проводять такі заходи, щоразу намагаючись залучати якнайбільше учасників. За першість боролися команди ЛНУ ім. Івана Франка, Національного університету “Львівська політехніка”, Національного лісотехнічного університетуУкраїни, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Гжицького, Львівської комерційної академії, а також гості з Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка.
Наш Університет представляли дві команди, у складі яких були викладачі кафедри фізвиховання, а також механіко-математичного, фізичного, економічного, філософського та історичного факультетів.
Саме видовищні змагання з міні-футболу є улюбленими для різних поколінь. Цей вид спорту збирає найбільшу кількість спортсменів-учасників і глядачів, а налагоджена співпраця із Федерацією міні-футболу Львівщини дає змогу представити на турнірі достойний суддівський склад. Сприяє популярності гри серед усіх вікових груп і її динамічний, енергійний характер, що не може не викликати справжнього спортивного азарту. Це яскраво продемонстрували всі ігри “Зимового турніру”.
Традиційно особливо запеклими були півфінал і фінал. Першість, незважаючи на відсутність двох найсильніших гравців, здобула команда ЛНУ-1, якій поступився “Лісотех” (відповідно – друге місце) із рахунком 4:1. Третє і четверте місця розіграли між собою “Львівська політехніка” та Тернопільський педагогічний університет. Окрім командних досягнень, відзначено найкращих гравців турніру – воротаря, нападника та захисника.
Кафедра фізвиховання і спорту планує проводити “Зимовий турнір” щороку, залучати дедалі більше спортсменів-учасників.

Марія Агісян
На фото: чоловіча та жіноча збірні Університету з міні-футболу