Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Центр культури та дозвілля “Лис Микита” оголошує конкурс проектів

Центр культури та дозвілля “Лис Микита” ЛНУ ім. Івана Франка оголошує конкурс культурно-мистецьких, національно-патріотичних, соціальних та екологічних проектів. Для участі в конкурсі запрошуємо студентів і молодіжні організації Університету.
“Мета проекту – залучити творчих та ініціативних студентів або групи студентів, молодіжні громадські організації до культурно-мистецького життя Університету та Львова, сприяти розвитку і самореалізації молоді. Ми відкриті для оригінальних, нових і цікавих ідей”, – зазначив директор Центру культури та дозвілля Олег Котис.
Щоб узяти участь у конкурсі, необхідно заповнити коротку аплікаційну форму, яку можна отримати у приймальні Центру культури та дозвілля, що у внутрішньому подвір’ї головного корпусу Університету (вул. Університетська, 1). Проекти необхідно подавати не пізніше, ніж за місяць до початку їхньої реалізації.
Організатори конкурсу сподіваються, що він дасть змогу виявити себе тим студентським середовищам, які, попри запал та ідеї, не мають фінансової та технічної можливості їх реалізувати. Центр культури та дозвілля готовий надавати не тільки консультації та інформацію про можливі шляхи реалізації проектів, а й матеріально-технічну підтримку.
З питаннями та пропозиціями звертайтеся за тел. 239-41-23 або пишіть lysmykyta.ck@gmail.com

Прес-служба
Центру культури та дозвілля
“Лис Микита”