Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Найвдаліші жарти – у збірної Університету “2х2”

Усі ми нетерпляче чекали на фінал цьогорічного конкурсу КВН “Університетська осінь – 2008”. Після двох півфіналів кортіло дізнатися, хто ж стане переможцем. І от 26 листопада довгоочікуване бажання здійснилося, і ми побачили, що найкмітливішою командою є збірна Університету “2х2”. Два хлопці і дві дівчини взяли не кількістю, а якістю. Тож маємо такі результати: “2х2” (збірна Університету) – 156 балів, “Єноти” (факультет електроніки) – 143 бали, “Новий проект” (факультет фізики та електроніки) – 141 бал, “Нема з ким” (факультет прикладної математики та інформатики) – 140 балів, “Хай Так” (економічний факультет) – 135 балів.
Фінал цьогорічної “Університетської осені” проходив за планом: привітання на тему “Із хлібом та сіллю”, капітанський конкурс “Я – коментатор позитивних новин”, відеоконкурс “Історія супергероя” та музичне домашнє завдання “Крутимо глобус світу”. Усі команди намагалися жартувати на задані теми, як могли. Хто ліпше, хто гірше.
Про те, що було найкращим у цьогорічному фіналі, розповів голова профкому студентів і член журі конкурсу КВН Михайло Мураль: “Найбільше мені сподобалося, що студенти не бояться творити, не бояться вигадувати власні жарти. Було помітно, що вони ретельно готувалися, можливо, не все вдавалося, але жарти були свіжими, недубльованими, “не передертими” з Галицької ліги КВНу. Дуже вдалим і потрібним, як на мене, виявився капітанський конкурс, що його ми запровадили замість “Розминки”. Адже позитивно, що є лідер, який може відстояти честь усіх членів команди. Традиційно добре відбувся відеоконкурс, хоча й були непередбачувані технічні несправності”.
Звісно, усім цікаво, що ж далі роблять переможці конкурсу “Університетської осені”? Які наступні їхні кроки в розвитку як кавеенівців? Михайло Мураль вважає, що “Університетська осінь” – немовби початкова школа для кавеенівців. Можна сказати, ми робимо велику послугу Галицькій лізі, вона народжена з “Університетської осені”. Адже туди гравці приходять уже невеличкими зірками, а всі ґулі набивають у нас. Щодо подальшої долі, то ми вже знаємо таких відомих фіналістів Галицької ліги КВН, як команди “Набла”, “Румбамбар”, “Єталон” та “2х2”.

Наталя Драган-Іванець

Категорія: №9, грудень 2008 р.