Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Викладачів об’єднує футбол

Викладачі кафедри фізичного виховання і спорту знову налагоджують взаємозв’язки із співробітниками вищих навчальних закладів Львівщини не лише в науковій, а й у спортивній галузях. З їхньої ініціативи проведено дві товариські зустрічі з міні-футболу між збірними командами Львівського національного університету імені Івана Франка і Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.
У складах команд, окрім фахівців з фізичного виховання і спорту, були представники адміністрації та професорсько-викладацького складу різних факультетів і структурних підрозділів.
Перша зустріч відбулася в гостях 7 листопада у Дрогобичі й завершилася перемогою господарів з рахунком 9:7. Найкращим бомбардиром ДДПУ визнано Андрія Ніконця, який забив 5 м’ячів у наші ворота.
У збірній ЛНУ ім. Івана Франка дублями відзначилися: Степан Матула (викладач, кафедра фізвиховання і спорту), Іван Звізло (викладач, механіко-математичний факультет), Сергій Хіль (аспірант, механіко-математичний факультет).
28 листопада наша збірна приймала суперників у спорткомплексі Університету. Зустріч закінчилася нічиєю з рахунком 5:5.
Окрім Івана Звізла та Степана Матули, уже відомих бомбардирів з минулої зустрічі, ворота суперників, виконавши дубль, вразив викладач економічного факультету Максим Столярчук.
До останніх хвилин зустрічі команда Франкового університету вела в рахунку 5:3. Однак порушення у штрафному майданчику завершилося голом у наші ворота із 6-метрової позначки. Команду ДДПУ від поразки врятував вирішальний гол судді національної категорії Олега Проця.
Зустріч судили: суддя національної категорії, викладач кафедри фізичного виховання і спорту Ю. Щепанський та суддя Р. Бабич.
До дня Святого Миколая провели турнір серед п’яти ВНЗ Львівщини. Окрім збірної нашого Університету, у турнірі взяли участь команди професорсько-викладацьких складів Львівського державного університету фізичної культури, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького, Львівської комерційної академії та Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

Романа Сіренко

Категорія: №9, грудень 2008 р.