Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Устами першокурсника

Юлія Рябушко, факультет іноземних мов:
Вступ до Львівського національного університету імені Івана Франка давно був мрією. Знаю, що то один із найпрестижніших вишів Європи і професійний рівень професорсько-викладацького складу тут дуже високий. Для мене велика честь бути студенткою Університету. 350 років – не мало! Тим паче для такої молодої держави, як Україна. Нам пощастило вступати саме у ювілейний рік – маємо щастя ввійти в історію разом із Університетом.

Мар’яна Сабадаш, філософський факультет:
Університет із 350-річною історією – це дуже поважно. Не можна сказати, багато це чи мало – адже  саме цей період в історії є його розквітом. Стільки поколінь пройшло цими сходами і кожен залишає щось своє. Та й рівень проведення урочистостей вражає: неабияк здивувало те, що університетська громада одягає мантії. Це вже говорить про любов до традицій.

Юлія Димар, філософський факультет:
Мрії, виявляється, здійснюються, бо завжди мріяла навчатись саме у цьому Університеті. А якщо взяти до уваги той факт, що ми вступили у ювілейний рік, то взагалі – неймовірно. Університет виконує непросту місію: він не лише дає знання, а й гуртує людей. Гуртує не за вподобаннями, а за духом. Гордимося тим, що є студентами такого престижного вишу.

Розмовляла Юлія Гриценко
Фото Юлії Гриценко

 

Категорія: №7, жовтень 2011 р.