Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Кубок “Зими”, присвячений пам’яті професора Володимира Осінчука

3–4 лютого 2012 р. у спорткомплексі Університету відбувся Третій, уже традиційний, Кубок “Зими” з міні-футболу, присвячений пам’яті професора Осінчука В.Г.

У змаганнях, загалом, взяли участь дев’ять команд, з них сім з ВНЗ Львівщини та гості з Дрогобицького та Тернопільського педагогічних університетів.

Команди змагалися у двох підгрупах за коловою системою. У півфінальній сутичці зійшлися команди: ТНПУ (Тернопіль) – ЛНУ (Львів) – рахунок 1:2; а також ДДПУ (Дрогобич) – НУ “ЛП” – рахунок 4:1.

Збірна нашого Університету у складі доцентів Романіва О. (мех.-мат. ф-т), Яремчука Ю. (каф. фізвих. і спорту); викладачів Звізла І. (мех.-мат. ф-т), Матули С. та Заїки Р. (каф. фізвих. і спорту); аспіранта Хіля С. (мех.-мат. ф-т); лаборанта Даниловича Р. (каф. фізвих. і спорту) у складній боротьбі з рахунком 2:1 перемогла збірну Дрогобицького педагогічного університету.

Варто зазначити, що власне дубль Звізла Івана – голеадора збірної ЛНУ, привів нашу команду до перемоги. Кращим захисником було визнано Матулу Степана (каф. фізвих. і спорту), кращим нападником – Мазяра Володимира (ДДПУ), а кращим воротарем – Лотоцького Андрія (ТНПУ).

Вперше у турнірі брали участь жіночі студентські команди. Місця розподілились наступним чином: перше місце – збірна ДДПУ, друге – збірна ЛНУ, третє – збірна НУ “ЛП”.

Кращі гравці турніру нагороджені грамотами, а переможець – кубком. Вдала організація турніру, успіхи нашої збірної та дух чесної боротьби дають право вважати, що справа, якій Володимир Григорович присвятив своє життя, житиме.

Віра Франкович, голова профбюро кафедри фіз. виховання та спорту