Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Університет знайшов свою королеву

6 червня Профспілковий комітет студентів та Студентський уряд Львівського національного університету імені Івана Франка організовували конкурс краси “Королева Франкового університету – 2011”. Мета конкурсу – продемонструвати високий рівень естетичного, культурного й інтелектуального розвитку прекрасної половини студентства нашого Університету, а також укотре підтвердити славетні традиції формування молодої еліти.
Незважаючи на підготовку до чергового періоду залікової й екзаменаційної сесії, дванадцять конкурсанток демонстрували свої найкращі якості в семи конкурсах, які, за задумом організаторів, відбувалися у формі подорожі містами світу: “Париж”, “Нью-Йорк”, “Ріо-де-Жанейро”, “Лондон”, “Багдад”, “Львів”, “Венеція”. Визначати найкращу й розподіляти титули серед представниць прекрасної статі довірили колегії журі, яку очолив проректор з науково-педагогічної роботи, соціальних питань і розвитку Мар’ян Лозинський.
Голоси розподілилися так: королевою Франкового університету – 2011 стала Юлія Ільницька – студентка факультету іноземних мов, віце-королевою та королевою глядацьких симпатій обрали Наталію Бокало – студентку юридичного факультету. Ніхто з дівчат не залишився без номінації і, тим більше, без подарунків. Після конкурсу організатори запросили всіх учасниць і осіб, що доклалися до проведення заходу, на вечірку в один із нічних розважальних закладів нашого міста.
Профком студентів і Студентський уряд дякують керівництву Львівського національного університету імені Івана Франка та керівництву Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької за сприяння в підготовці та проведенні конкурсу краси, а також усім спонсорам, партнерам і членам організаційного комітету, які долучилися до організації дійства.
Фото з конкурсу можна переглянути на сайті Профкому студентів (ppos.lnu.edu.ua).

Роман Березюк,
заступник голови Профкому студентів
ЛНУ ім. Івана Франка

Категорія: №6, червень 2011 р.