Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Університетський конкурс “Студентська фотомить”

Студентська інформаційна мережа оголошує черговий конкурс “Студентська фотомить”. Головною метою конкурсу є презентація фоторобіт здібних студентів і формування мистецьких середовищ у стінах рідної alma mater.
Запрошуємо всіх охочих узяти участь у фотоконкурсі.
Авторам пропонуємо подавати фотографії в таких тематичних фотожанрах: “Репортажний знімок”, “Художнє фото”, “Портрет”, “Фотопейзаж”. До участі в конкурсі один учасник може подати 1 – 4 творчі роботи в різних фотожанрах.
Термін подання фото: з 25.05.2011 р. до 30.09.2011 р.
Вимоги до робіт, які подають на фотоконкурс:
– На фотоконкурс приймаємо не більше 4 фотографій з кожного напряму.
– Кольорові або чорно-білі фотографії формату не менше 30х40 см (якщо відправляти поштою).
– Фотороботи потрібно надсилати в електронній (формат JPEG без стиснення, 300 dpi) або роздрукованій версії.
Подати роботу на фотоконкурс можна, надіславши на поштову адресу: м. Львів, вул. Університетська, 1, к. 221 або на e-mail: studmerydianfoto@gmail.com, обов’язково вказати назву роботи, ім’я та координати автора (зокрема назву населеного пункту).
Участь у конкурсі підтверджує згоду автора фото на безкоштовне використання робіт з боку редакції газети “Каменяр” у публікаціях про конкурс у пресі, брошурах, інтернет-ресурсах тощо.
Подання робіт на фотоконкурс (участь безкоштовна) підтверджує Вашу згоду з його умовами.
Переможців визначатимуть за результатами голосування серед студентів та викладачів, яке триватиме впродовж жовтня 2011 року. 50 найкращих фотографій експонуватимуть в Університеті та згодом увійдуть до тематичного каталогу. Також призами відзначать переможців з-поміж виставлених фоторобіт.
Із запитаннями щодо проведення конкурсу звертайтеся до організаторів електронною поштою, зазначивши в темі листа “Фотоконкурс” (studmerydianfoto@gmail.com), за телефоном (239-45-04) або Скайпом (sa.ollav).

Організатори фотовиставки: Студентська інформаційна мережа газети “Каменяр” (Олег Вівчарик), Музей історії Університету (Уляна Хохліч).

Оргкомітет

Категорія: №6, червень 2011 р.