Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Врятуй книгу!

Профспілковий комітет студентів Львівського національного університету імені Івана Франка приготував нам ще один сюрприз. На початку нового навчального року в Університеті стартує буккросинг.
Що це таке? Буккросинг – надзвичайно цікавий процес, що перетворює Університет на велетенську бібліотеку. Основна мета буккросингу – дати можливість студентам почитати цікаву літературу й обмінятися враженнями від прочитаного.
Як це відбувається? В Університеті розмістять полиці з книгами. Кожен охочий може взяти з полиці будь-яку книгу, а прочитавши – повернути. Якщо вам сподобалася ідея, можете не тільки читати чужі книги, а й ділитися своїми улюбленими. На кожну книгу наклеюють спеціальну ідентифікаційну наліпку, щоб не дати їй загубитися.
Задоволення гарантуємо! Прочитав сам – дай почитати іншому. Саме таку ідею сповідують учасники буккросингу. Адже часто буває так, що прочитав щось цікаве, а поділитися враженнями нема з ким. Підтримай новий рух в Університеті – розповідай про буккросинг друзям, щоб кожен зміг уполювати й собі цікаву книгу.

Юлія Гриценко

Категорія: №6, червень 2011 р.