Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Відпочити якісно

Невдовзі позаду будуть іспити й успішно складена сесія. Настає час літа – найкращий період відпочинку для студентів. Куди поїхати? Де кращий сервіс, збалансовані ціна та якість? Адже хочеться, щоб було дешево, а водночас якісно й цікаво.
Саме Профком студентів Університету допоможе Тобі обрати “власний варіант відпочинку”.
Якщо Ти втомився від шуму й метушні міста, комп’ютерів, телефонів, маршруток, хочеш спокою та рівноваги, поєднавши свій відпочинок з активними видами спорту, то спортивно-оздоровчий табір “Карпати” – саме для Тебе. Серед мальовничих гір, буяння лісів, гірських струмків і рік розташований СОТ “Карпати”, який гостинно прийматиме на відпочинок професорсько-викладацький склад, співробітників, студентів та аспірантів Університету.
Хочеш поніжитися на узбережжі сонячного Криму? Відчути поєднання морського та гірського повітря? Завдяки співпраці Профкому студентів та організації АПОС (Асоціація правозахисних організаторів студентів) є можливість відпочивати в оздоровчо-спортивному таборі “Ікар”. Також завдяки багаторічний співпраці АПОСу з Профкомом студентів організовано відпочинок на узбережжі Чорного моря в СОТ “Буревісник”, де на тебе чекатиме насичене іграми, конкурсами, дискотеками життя.
Цікавить спокійне західне узбережжя Криму? Тоді гайда в пансіонат “Рубін”, що неподалік Бакальської коси. Чув щось про Євпаторію? Саме цьогоріч маєш змогу ознайомитися з цим містом ближче, відпочивши в оздоровчому центрі “Меркурій”, розташованому в передмісті. Ця пропозиція – результат співпраці з Профкомом студентів Академії друкарства.
Також цікавий, перевірений часом відпочинок в оздоровчо-спортивному таборі “Лісотехнік”. Пропозицію сформовано завдяки дружнім відносинам із Профкомом студентів Львівської лісотехніки.
Завдяки тісній та плідній співпраці Львівського національного університету імені Івана Франка та Приазовського державного технічного університету є можливість соціального відпочинку на узбережжі Азовського моря в СОТ “Олімп”, яким опікується профком ПДТУ. Табір розташовано за 45 км від Маріуполя. Вартість відпочинку в цьому таборі – у межах місячної академічної студентської стипендії.
Цього року Профком студентів за привабливими цінами пропонує відпочинок на найкращих курортах Болгарії, зокрема “Золоті піски”, “Сонячний берег”, містечко “Обзор”.
Докладніша інформація – у Профкомі студентів, ауд. 125, тел. 239-41-27, та на сайті PPOS.LNU.EDU.UA

Сергій Жовнерук,
інструктор з оргроботи
Профкому студентів

Категорія: №6, червень 2011 р.