Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Конференція трудового колективу

Людина споконвіку прагне до однієї мети – до щастя.
Того щастя вона досягне аж тоді,
коли наука і праця зіллються до неї воєдино;
коли всяка її наука буде корисною працею для суспільства,
а всяка праця буде виявом її розвинутої думки, розуму, науки.
Іван Франко

“Сорокатисячне місто під назвою Львівський національний університет імені Івана Франка – це спільнота людей, яка творить науку, пізнає світ і збагачує цей світ знаннями. Ця спільнота повинна жити в гармонії академічної свободи і порядку”, – такими словами розпочав свою доповідь Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Іван Вакарчук, звітуючи про свою роботу впродовж року на Конференції трудового колективу, що відбулася 26 травня 2011 року. Іван Олександрович закцентував увагу на питаннях навчально-методичної, наукової, виховної і профорієнтаційної роботи, видавничої, соціальної діяльності, міжнародної співпраці та впровадженні нових інформаційних технологій в Університеті, а також на виконанні Програми розвитку Університету, затвердженої у березні 2010 року.
Делегати конференції мали змогу висловити свої зауваги щодо діяльності Університету за звітний рік. Звіт Ректора схвалили одноголосно.
Про виконання колективного договору ЛНУ ім. Івана Франка на 2009–2010 роки прозвітували Ректор Іван Вакарчук та Голова Профспілкового комітету викладачів і співробітників Університету Анатолій Бородчук.
Учасники схвалили Проект Колективного договору ЛНУ ім. Івана Франка на 2011 – 2012 роки та внесли зміни до Статуту Університету.

За повідомленням Прес-центру

Категорія: №6, червень 2011 р.