Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

До уваги випускників Університету!

“Асоціація випускників Львівського національного університету імені Івана Франка” запрошує всіх охочих узяти участь у СВЯТІ ВИПУСКНИКА, урочисте відкриття якого відбудеться в суботу, 28 травня 2011 року, о 9.30 в Актовій залі Університету. У програмі святкових заходів заплановано: демонстрацію нового фільму з нагоди святкування 350-річчя від часу заснування Університету, презентацію “Асоціації випускників” та представлення її майбутніх проектів, науково-популярну лекцію одного з випускників ЛНУ ім. Івана Франка, а також святковий концерт за участю Народного ансамблю пісні і танцю “Черемош”.
Участь у святкуванні – безкоштовна, проте просимо учасників свята попередньо зареєструватися через електронну пошту alumni_univer@franko.lviv.ua або за телефоном +38 032 240 31 80.
Заповнити анкету випускника можна на офіційному порталі Львівського національного університету імені Івана Франка (http://www.franko.lviv.ua). Будемо вдячні за поширення цієї інформації серед випускників Університету.

Оргкомітет  “Асоціації випускників Львівського національного університету імені Івана Франка”


Випускати, але не вiдпускати!
Пливуть роки, минає час,
Життя проходить у трудi.
Та пам’ятаємо той час,
Коли були ми молодi

Створення Асоцiацiї випускників розпочато в ювiлейному для нашого Унiверситету роцi, роцi святкування 350-рiччя від часу заснування Унiверситету. Це глибоко символічна й особлива дата, що надає натхнення на подальший розвиток і розбудову. Символічно Асоцiацiю випускників можна назвати Університетом для випускників. Це буде Унiверситет, у якому випускники навчатимуться без обмеження термінами! Наше мото – “Випускати, але не вiдпускати”. Тому, дорогi нашi випускники, повертайтеся знову i знову до свого рiдного Університету, адже на Вас тут чекають i будуть Вам завжди радi!
Кордонiв для спiлкування з нашими випускниками просто не iснyє. Чи вони проживаютъ на теренах рiдного краю, чи перебувають далеко вiд рiдного дому – IP-телефонiя, електронна пошта, вiдкpитi кордони для подорожей у рiзнi куточки землi. Часто лише на далекiй вiдстанi – відстані простору або часу – глибше розумiємо цінність наших знань i досвiду, здобутого в рідному Університеті. Тому я вiрю, що асоцiацiя потрiбна і нашим випускникам, i нашiй alma mater.
Сьогодні на кожному факультетi, у коледжi та в Інститутi пiслядипломної освiти вiдiбрано керiвників для роботи з випускниками. У нашій групі нинi – 21 вiдповiдальна особа. Проводимо регулярнi зустрiчi, обговорюємо нагальнi питання щодо творення асоцiацiї. На кожному факультетi формують невеликi робочi групи, до яких зокрема залучаємо тих випускникiв, якi зголосилися до нас i заповнили анкету випускника. Створюємо бази цих випускникiв, шукаємо й обговорюємо найбiльш дiєвi форми подальшої співпраці, з метою координaцiї роботи в межах усього Унiверситету.

Світлана Кубів, керівник робочої групи зі створення
громадської організації комітету “Асоціації випускників Львівського національного університету імені Івана Франка”

Категорія: №4, квітень 2011 р.