Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Санаторій-профілакторій Університету

Здоров’я – це найбільший і найдорожчий скарб людини, отже, потрібно дбати про нього! У цьому Вам допоможе санаторій-профілакторій. Наш профіль загальнотерапевтичний. Лікувально-профілактичні заходи сприятимуть швидкому й ефективному усуненню проблем зі здоров’ям, а профілактика не зашкодить і здоровим.
У санаторії-профілакторії упродовж 21 дня Вам буде надано: триразове повноцінне харчування, послуги стоматолога, масаж і лікувальну фізкультуру, інгаляції, фізіотерапевтичні методи лікування і профілактики, консультацію лікаря з наданням широкої і виваженої індивідуальної інформації про стан Вашого здоров’я. Здійснюємо також комплексне протирецидивне, профілактичне, реабілітаційне лікування. Режим роботи медичних кабінетів та їдальні пристосований до розкладу навчання. Оздоровлення проводимо без відриву від навчання.
Студент оплачує 10% вартості путівки, 90% оплачує Фонд соціального страхування України. Усе лікування входить у вартість путівки.
Санаторно-курортну картку та довідку видають лікарі студентської поліклініки, путівку – Профком студентів. Заяву можна подати за 10 днів до початку заїзду. В окремих випадках путівку можна отримати з будь-якого числа місяця на 21 день (включно з вихідними).
Ласкаво просимо! Чекаємо Вас за адресою:
вул. Пасічна, 62, кабінет реєстрації
№ 317. Телефон: 271-22-90;
e-mail: profilaktorij@gmail.com

Категорія: Першокурсник-2013