Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Шукаєш роботу?

Ти закінчуєш навчання на бакалавраті і плануєш пройти літню виробничу практику в престижній компанії??! Чи ти вже на останньому курсі навчання й активно шукаєш роботу??! А може, тебе теж лякають аж надто привабливі пропозиції про роботу в банку світового масштабу своїми вимогами щодо досвіду роботи, якого в тебе наразі немає??!
 Друже! Якщо ти читаєш ці рядки, значить, читаєш саме те, що потрібно тобі для успішного позиціонування себе на ринку праці і втілення всіх своїх мрій про успішну кар’єру в успішній компанії. І хоча автор цих рядків не гарантує тобі працевлаштування в “Lehman Brother Holdings Inc.” чи будь-якій іншій компанії, усе залежить від тебе, і цілком можливо, що розпочавши свою кар’єру інтерном у маленькій філії будь-якого з українських банків, ти станеш генеральним директором однієї з транснаціональних корпорацій.
Отож… твоїм першим кроком на початку успішної кар’єри можуть стати відвідини “Форуму кар’єри”, який відбудеться 14 квітня 2011 року в Актовій залі головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка. Чому? Все дуже просто! Форум кар’єри – чи не єдина можливість для студента зустрітися з роботодавцями в легкій невимушеній атмосфері, поспілкуватися з ними й представити себе якнайкраще. І хто знає, можливо, ти саме той, кого шукає кредитний відділ “Кредобанку”, а твої знання математики і статистики найкраще підходять для працевлаштування у відділі аналітики “MacroConsulting”; або вакантна посада фінансиста в “Галнафтогаз” чекає саме на тебе, а за твоїм другом із юридичного факультету полює юридичний відділ аудиторської компанії “Ernst and Young”…
Досить жити ймовірнісними категоріями і чекати на успіх. Стань успішним сьогодні, прийди на зустріч із компаніями, представленими на форумі. Головне – не забудь прихопити резюме, воно тобі знадобиться!!!
Якщо ти не знаєш, як правильно заповнити резюме чи як найкраще поводитися під час співбесіди, це теж не проблема! Студентська організація SIFE (Students in Free Enterprise) організовує в межах проекту Job_co не тільки форум кар’єри, а й низку тренінгів для студентів, які хочуть оволодіти всіма тонкощами мистецтва успішного позиціонування себе на ринку праці. Стеж за новинами на нашому сайті, будь активним – це запорука твого успіху, адже під лежачий камінь, як відомо, вода не тече!!!
Не забудь запросити друзів!!!

Богдан Петрущак, студент 4 курсу
географічного факультету