Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Вітаємо переможця “Фотомобілізації”

За результатами оголошеного фотоквесту в межах проведення благодійного концерту гурту “AtmAsfera” з нагоди Дня Святого Миколая експерти Студентської інформаційної мережі Львівського національного університету імені Івана Франка назвали переможця “Фотомобілізації”. Ним став студент другого курсу геологічного факультету Роман Пац.
За умовами фотоквесту потрібно було побувати на доброчинному заході та зафіксувати в об’єктиві фотомиті концерту (атмосферу, артистів, глядачів тощо) та оперативно викласти свої фото у фотоблозі або на на ресурсі http://foto.delfi.ua/community/
Нагадаємо, 16 грудня в Центрі культури та дозвілля ЛНУ ім. Івана Франка завдяки спільній ініціативі Студентської інформаційної мережі Львівського національного університету імені Івана Франка (СІМ), благодійного фонду “Доктор клоун” та відомого українського етно-гурту “AtmAsfera” відбувся благодійний концерт. Метою акції було зібрати іграшки для важкохворих дітей, що перебувають у лікарнях-стаціонарах Львова.
Концерт відвідало близько 200 людей, про що свідчать результати – 228 новеньких іграшок. Проте були й такі, хто просто приніс іграшки, навіть не дочекавшись початку виступу.

Олег Вівчарик. Фото Олега Гордійчука

Категорія: №2, лютий 2011 р.