Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Коротко

В ЛНУ відбулося засідання Парламенту студентів Університету
22 лютого 2011 року в Актовій залі ЛНУ ім. Івана Франка відбулося засідання Парламенту студентів Університету.
Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Звенислава Мамчур подякувала студентам за співпрацю упродовж року та побажала всім добра і натхнення до подальшої праці: “Цей рік є ювілейним для Університету, тому нехай він стане особливим та яскравим для кожного з вас”.
“Ми повинні відстоювати свої права, адже студенти Франкового університету є найбільшою і найактивнішою спільнотою Львова”, – зазначив студентський мер міста Львова, студент історичного факультету ЛНУ ім. Івана Франка Тарас Прокопишин.
Під час засідання обрали представників до складу Вченої ради Університету, затвердили Положення про студентське самоврядування ЛНУ ім. Івана Франка, а також проголосували за проект логотипу Студентського уряду.

У Педагогічному коледжі презентували книгу
25 січня 2011 року в Педагогічному коледжі презентували книгу “Педагогічний коледж: історія, сучасність, перспективи”, присвячену 140-річчю від часу заснування коледжу. Цікаве ілюстроване видання є своєрідною енциклопедією Педагогічного коледжу: містить інформацію про історію заснування і розвиток, про роботу структурних підрозділів, а також науково-методичні розробки викладачів Педагогічного коледжу. Наукові доробки презентували керівники циклових комісій.

В Університеті відкрили систему полегшеного доступу для людей з особливими потребами
17 січня 2011 року в головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка (вхід із вул. Костюшка) відбулося урочисте відкриття автоматичного пандуса для комфортного пересування людей з особливими потребами.
“Це перший крок до реалізації програми рівного доступу до освіти людей з особливими потребами. Такі системи з часом плануємо встановити і в інших корпусах Університету”, – сказав Ректор Іван Вакарчук.
Нині проводять облік і роботу із забезпечення пропускними картками для безбар’єрного доступу до навчального корпусу людей з особливими потребами.

За повідомленнями Прес-центру
ЛНУ ім. Івана Франка

Категорія: №2, лютий 2011 р.