Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Футзальний турнір пам’яті Героя Небесної сотні Ігоря Костенка

5856_2qs5bbsckqqГеографічний факультет 20 лютого 2016 року вшанував пам’ять Героя України, Героя Небесної сотні Ігоря Костенка футзальним турніром.
У змаганні взяли участь 5 команд. Під час урочистого відкриття турніру виступили декан географічного факультету Володимир Біланюк і голова Спортивного клубу Університету Ігор Кукурудзяк.
Упродовж п’яти турів на футбольному полі тривали напружені баталії. У підсумку перемогу святкувала команда «Євротур» кафедри туризму географічного факультету.
Найкращим бомбардиром турніру став Сергій Свист (Just do it 2), а найкращим воротарем було визнано Олега Павліху з команди «Євротур».
2016-02-20-footsal-11Нагадаємо, що Ігор Костенко навчався на географічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Менеджмент організацій» і був одним із найкращих студентів факультету. Працював журналістом Інтернет-видання «Спортаналітика». Був іні­ціа­то­ром створення україномовного спортивного Інтернет-видання allsport24.com, поява якого затрималася через зайнятість Ігоря та інших його творців у Євромайдані, і який був остаточно запущений уже після його смерті. Ігор захоплювався спортом, зокрема футболом, був фанатом львівських «Карпат».

Володимир Загрійчук,
голова профкому студентів
географічного факультету