Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

2016-05-19-win (1)За підсумками Чемпіонату світу зі спортивного програмування ACM ICPC World Finals 2016 команда Львівського національного університету імені Івана Франка
LNU Penguins, до складу якої ввійшли студенти факультету прикладної математики та інформатики Роман Білий, Віталій Герасимів і Тарас Савіцький, під керівництвом тренера Василя Білецького виборола «бронзу», посівши 11 місце в рейтинговій таблиці.
Цього року фінал світової першості зі спортивного програмування відбувся у провідному університеті Таїланду (Prince of Songkla University, Phuket).
У фінальному поєдинку брали участь 128 команд, які  пройшли суворий відбір. Усього в чемпіонаті змагались 13422 команд із 2736 університетів з усіх куточків земної кулі.
За результатами змагань визначено 12 команд – фіналістів Чемпіонату, які здобули 4 золотих, 4 срібних і 4 бронзових медалі.
Вітаємо Романа Білого, Віталія Герасиміва,Тараса Савіцького та їхнього тренера Василя Білецького з перемогою і бажаємо їм успіху в досягненні цілей і нових великих перемог!

Тетяна Шемберко
Фото з офіційної сторінки ICPC