Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Нагороди студентів

2016-10-11-gramota-18Уже традиційно напередодні Дня Університету відбувається зустріч Ректора зі студентською спільнотою, під час якої відзначають активних студентів, котрі демонструють високі наукові досягнення, успіхи в навчанні та спортивні здобутки.
За відмінне навчання, успіхи в науковій роботі, високі спортивні досягнення й активну участь у громадському житті Університету  цьогоріч грамоти отримали 92 студенти, серед яких – переможці та призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук,  Всеукраїнської студентської олімпіади, XІ Відкритої міжнародної студентської олімпіади з програмування імені С. О. Лебедєва – В. М. Глушкова «KPI-Open»,  чемпіони Європи з різних видів спорту.
Студентам механіко-математичного факультету, які успішно завершили навчання на спільній сертифікаційній магістерській програмі «Вибрані розділи обчислювальної математики» Львівського й Вюрцбурзького університетів, Оксані Фірман та Андрієві  Резі вручили сертифікати.
З вітальним словом звернувся до студентів Перший проректор, професор Василь Височанський. «Університет відкриває молодим людям можливості для  здобуття престижної освіти та реалізації свого потенціалу», – зазначив Василь Степанович  і висловив вдячність студентам за їхню працю та побажав їм нових перемог і успіхів.
«Чотири роки тому я довірилась цьому Університету. Хочу подякувати своїй альма-матер за людей, яких мені пощастило тут зустріти! Сподіваюсь, цьому Університету ніколи не буде соромно за мене», – сказала студентка факультету журналістики Анастасія Шибіко, наголосивши, що «Університет творять не стіни, а спільнота, яка тут працює і навчається, творить науку і здобуває знання».
На завершення зустрічі музичне вітання колегам адресувала студентка філологічного факультету Аліна Чабан.

Тетяна Шемберко
Фото Олега Вівчарика