Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Ми – перший курс!

Після виснажливої вступної кампанії ми тепер – першокурсники, сповнені сил, наснаги, творчих злетів, креативних ідей, амбітних планів.
Львівський національний університет імені Івана Франка дає змогу реалізуватися кожному: чи в дозвіллі, чи в навчанні.
Перші уроки минули надзвичайно цікаво, бо це зовсім нове, незвідане для нас, першокурсників, яких почали вводити у самостійне життя, де потрібно вирішувати свої проблеми самим. Увага викладачів до нас особлива, бо ми ще не цілком сформовані особистості, які прийшли у велике місто, повне спокус, щоб узяти в нього все й зостатися в його пам’яті назавжди. Викладачі готують нас до великих сходжень, дають настанови і застереження щодо майбутнього самостійного життя.
Спершу важко, страшно і самотньо, але день за днем вливаємося в атмосферу студентського життя, щедрого на свята і будні. З’явилися нові друзі, нове оточення, потоваришувати з яким для кожного – справа першої ваги, виявити себе якнайкраще та пізнати інших у їхніх уподобаннях.
Ми вступили в омріяні навчальні заклади, обравши майбутню професію, і зробимо все від нас залежне, щоб бути гідним звання студента.

Вікторія Мазур,
студентка 1 курсу факультету журналістки