Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

“Інноваційний прорив – 2010” у Львівському університеті

22 вересня в рамках промотуру Всеукраїнського конкурсу “Інноваційний прорив – 2010” у Львові в ЛНУ ім. Івана Франка на факультеті міжнародних відносин відбувся круглий стіл на тему: “Використання потенціалу української науки у вирішенні глобальних проблем сучасності”, мета якого – обговорення специфіки й проблематики впровадження грантів та інноваційних проектів в Україні та за її межами, а також оголошення підсумків конкурсу “Інноваційний прорив” та представлення переможців. 
На круглому столі були присутні Ганна Дегтярева, генеральний директор компанії Global Management Challenge,   Олександр Кардаков, голова наглядової ради компанії “Октава Капітал”, засновник компаній “Інком” і “Датагруп”, Денис Довгополий, керуючий директор компанії Bayview Innovations, Євгеній Філяк, співзасновник і президент ЛООО Центр розвитку науки, Олександр Кава, голова Центру політичного і економічного аналізу, Євгеній Пілянкевич, керівник інноваційних проектів. Почесні гості – Мирон Янків, перший заступник голови Львівської обласної держадміністрації, Богдан Котур, проректор з наукової роботи Університету.
“Інноваційний прорив” – перший масштабний проект, спрямований на розвиток технологічного бізнесу в Україні, кінцева мета якого – залучити фінансування для низки відібраних у процесі конкурсу ідей та проектів українських розробників, учених та підприємців.
Завдання конкурсу – пошук взаємних інтересів між авторами ідей та інвесторами для успішного впровадження нових продуктів або послуг.

Олег Гордійчук