Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Відбулися вибори голови Студентського уряду

 

4 жовтня 2010 року в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася звітно-виборча конференція Студентського самоврядування. У роботі конференції взяло участь 179 делегатів.
Вступне слово виголосила проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Звенислава Мамчур, яка привітала всіх присутніх із початком конференції. Проректор звернулася до Студентського уряду з надією на плідну подальшу спів­працю та висловила побажання, щоб студенти не були байдужими до життя Університету й мали активну громадянську позицію.
Після звіту Арсена Грабчука виступили кандидати на посаду голови Студентського уряду Роман Яцикович та Назар Полянський, представивши свої передвиборчі програми. За Романа Яциковича віддали свої голоси 114 делегатів. За Назара Полянського 54 і 9 делегатів утрималися. Отже, в запеклій боротьбі більшістю голосів переміг студент п’ятого курсу історичного факультету Роман Яцикович.
Студентський уряд вітає новообраного голову Романа Яциковича та бажає йому плідної роботи на посаді голови Студентського уряду.

Прес-служба
Студентського уряду
Львівського національного університету імені Івана Франка
Фото Олександра Лавриновича

 

Коментар заступника голови Студентського уряду
Львівського національного університету імені Івана Франка Андрія Харіва:

“Конференція студентського самоврядування відбулася з надзвичайно високою явкою делегатів, що є наслідком хорошої організації самої конференції та відмінної роботи виборчої і мандатної комісій. Делегатів конференції забезпечили програмами кандидатів. Таким чином вони могли краще ознайомитися з самими програмами. Варто також похвалити лічильну комісію, до складу якої входили делегати від різних факультетів та коледжів і яка оперативно та організовано опрацювала результати голосування.
Конференція відбулася дуже злагоджено, делегати виявили неабияку цікавість до програм кандидатів у своїх запитаннях та засвідчили небайдужість до студентського життя в Університеті”