Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Дорогі студенти, аспіранти, викладачі та співробітники Львівського національного університету імені Івана Франка!

 

Сердечно вітаю всіх Вас із Днем Університету!
Золотими літерами в історію України та світу вписано імена великих українців, серед них – Іван Франко, ім’я якого присвоєно нашому Університетові. Освячений сотнями імен науковців, письменників, митців, державних і громадських діячів – випускників Університету, які ввійшли в українську та світову науку і культуру, Університет, за прикладом свого видатного патрона, здійснює важливу місію – обстоює і виховує почуття національної свідомості та гідності в кожного українця.
Історія нашого Університету сягає глибини віків. Він уже три з половиною століття перебуває в епіцентрі наукового і культурного життя Львова та України, відроджуючи духовну культуру, зберігаючи середовище інтелектуальної свободи та поваги до гідності кожної людини. За роки незалежності Університет став потужним науковим осередком та носієм багатих академічних традицій.
Від щирого серця бажаю Вам незламної сили духу, жаги до нових знань і відкриттів, творчої наснаги та натхненної праці заради славного майбутнього нашого Університету й України.

З правдивою пошаною, Ректор Іван Вакарчук