Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Між­на­род­на спів­пра­ця

Університет підтримує партнерські зв’язки на рівні угод із 74 навчальними закладами та установами світу.
В Університеті діють Австрійський центр, Британський центр, Центр італійської мови i культури, Центр країн Північної Європи, Центр грецької мови i культури iм. Арсенiя Еласонського. У центрах є сучасне аудiо- та відеоустаткування, функціонують бібліотеки, де співробітники і студенти Університету користуються науковою та методичною літературою, періодикою, вивчають іноземні мови. Центри надають значну кількість стипендій для навчання та стажування за кордоном.
Також понад 300 студентів скеровуємо щороку за кордон на навчання, стажування, мовно-ознайомчу практику, для участі у семінарах, конференціях, літніх школах.
Студенти навчаються у вищих навчальних закладах Великої Британії, Німеччини, Польщі, США, Швеції, Канади, Португалії, Литви, Туреччини, Австрії, Естонії. Студенти географічного, історичного, філологічного факультетів i факультету міжнародних відносин проходять навчальні практики в Польщі, Болгарії, Угорщині, Чехії, Словаччині та Австрії. Також студенти Університету працюють у літніх учнівських таборах у США.
Найкращі студенти отримують іменні стипендії меценатів з-за кордону: Б. Чемеринського (Канада), імені Б. Барабаша (США), Анни i Теодора Беш “Калина” (Канада), родини Лозинських (США); найкращі аспіранти Університету отримують стипендії імені Товариства Косбiлд (Канада).
Чимало випускників продовжує навчання у вищих навчальних закладах США, Польщі, Німеччини, Австрії, Великої Британії, Франції, Канади, Швейцарії, Швеції.
Упродовж вересня-листопада до відділу міжнародних зв’язків надходить інформація про різноманітні студентські програми, у яких можуть брати участь наші студенти.
За детальнішою інформацією звертайтеся у Міжнародний відділ:
Адреса: вул. Університетська, 1, ауд. 209
Телефон: 239-41-15

Категорія: Першокурсник-2010