Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Дорогі першокурсники!

 

Щиро вітаю Вас із високим званням студента Львівського національного університету імені Івана Франка, одного з найпрестижніших університетів України та Європи, освяченого іменами видатних учених, письменників, митців, політичних і громадських діячів, які зробили вагомий внесок у розвиток людської цивілізації.
У 2011 році відзначатимемо 350-річний ювілей Львівського університету. За різних історичних обставин Університет завжди був величним храмом освіти і науки, в якому панують високі ідеали духовності, гуманізму, постійного пошуку істини, прагнення пізна­вати навколишній світ і робити життя на Землі справедливішим і досконалішим.
Шановні студенти, Ви здобули право розвивати багаті академічні традиції Університету, які формувало не одне покоління студентів і вчених. Невдовзі і Ваші здобутки поповнять надбання визначних попередників.
Бажаю Вам, щоб скрізь і завжди відчували радість і гордість за те, що Ви – студенти Львівського національного університету імені Івана Франка. Будьте патріотами України і гідними послідовниками тих, хто уславив своїми досягненнями наш Університет і Українську державу!
Наснаги Вам у навчанні та натхнення у творчому і науковому осягненні світу.
Щастя Вам, здоров’я, успіху, добра!

З правдивою пошаною,
Ректор Іван Вакарчук

Категорія: Першокурсник-2010