Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Профілактика додає здоров’я

“Навіть найкращі ліки не допоможуть хворому, якщо він відмовляється їх вживати”
Мігель Сервантес

Лікувально-про­фі­лак­тич­ні заходи сприятимуть швидкому та ефективному усуненню проблем зі здоров’ям, а профілактика не зашкодить і здоровим. Кожен студент має право на оздоровлення. Не забуваймо про це!
Здоров’я – найбільший і найдорожчий скарб людини, отже, подбаймо про нього! У цьому вам допоможе санаторій-профілакторій.
Їдальня тепер – у новому приміщенні. Сніданки, обіди й вечері проходять у затишному товаристві. Упродовж 21 дня вам нададуть 3-разове повноцінне харчування зі свіжих різноманітних страв.
Також маєте змогу лікувати карієс у новочасному стоматологічному кабінеті. У цій світлій кімнаті важко згадати, що ви в стоматкабінеті.
Масаж і лікувальна фізкультура, інгаляції, фізіотерапевтичні методи лікування і профілактики, консультація лікаря з наданням широкої і виваженої індивідуальної інформації кожному про його здоров’я.
Від радості дехто навіть на голову стає!
Тут пропонують лікування комплексне, протирецидивне, профілактичне, реабілітаційне. Режим роботи медичних кабінетів та їдальні пристосовано до розкладу навчання. Оздоровлення проводять без відриву від навчання. Студент оплачує 10% вартості путівки, 90% перераховує Фонд соціального страхування України, лікування зараховують у вартість путівки.
Санаторно-курортну картку та довідку видають лікарі студентської поліклініки, путівку – профком студентів. Заяву можна подати за 10 днів до початку заїзду, а в окремих випадках путівку можна отримати з будь-якого числа місяця на 21 день, разом з вихідними.
Ласкаво просимо! Наша адреса: вул. Пасічна, 62, кабінет реєстрації №317.
“Вчасна турбота про здоров’я – найкращі ліки”, – здавна казали мудрі українці.

Христина Грищук,
Студентська інформаційна мережа