Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Сопілка і грає, і лікує

Усіх, хто отруює себе нікотином і має бажання позбутися цієї руйнівної для здоров’я звички, запрошуємо до навчання гри на сопілці, яка викликає огиду до куріння та алкоголю.
Центр культури та дозвілля “Лис Микита” нашого Університету насамперед запрошує курців-дівчат – майбутніх матерів – в ім’я оздоровлення українського покоління. Дорогі дівчата! Адже немає більшого горя для матері, ніж каліцтво дитини! А нікотин до цього призводить!!!
Систематична гра на сопілці оздоровлює організм і запобігає всякому захворюванню: під час гри, унаслідок затримки дихання, в організмі людини гинуть усі погані клітини (вчення знаменитого лікаря Бутейка). Також гра на сопілці розвиває і навіть відроджує музичний слух – майбутня мати зможе гарно співати і присипляти дитинку колисковою піснею, чисто інтонуючи мелодію. Материнський спів, як і материнське молоко, найпотрібніший дитині. У цьому велика запорука відродження музикальності нації.
Радо чекаємо Вас щосереди будь-якої хвилини від 8 до 21-ї години. Навчання, консультації і нотний матеріал – безкоштовні.

Ярослав Мазур,
керівник гуртка сопілкарів