Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

“Студентська фотомить” в Університеті

З першого березня почне діяти загальноуніверситетська молодіжна фотовиставка “Студентська фотомить”. Упродовж місяця студенти та викладачі Франкового університету матимуть змогу не просто оглядати творчі фотороботи студентів факультету журналістики, а й проголосувати за найкращі світлини в інтерактивному режимі в чотирьох номінаціях, а саме: “Художнє фото”, “Репортажний знімок”, “Портрет”, “Фотоетюд”. Докладнішу інформацію про умови інтерактивного голосування буде розміщено безпосередньо на стендах березневої фотовиставки.
На відкриття виставки запросять відомих фотохудожників та експертів, які також оцінюватимуть студентські фотороботи. У перспективі організатори планують провести в ЛНУ ім. Івана Франка фотовиставки з участю студентів різних факультетів.
Організатори “Студентської фотомиті”: Музей історії Університету (Марта Стефура), факультет журналістики (доцент кафедри української преси, заслужений працівник культури України Мирослав Максимович), Студентська інформаційна мережа газети “Каменяр” (Олександр Лавринович).

Вл. інф.