Каменяр: Інформаційно-аналітичний часопис Львівського національного університету імені Івана Франка

Коротко

* * *

8 січня – у Науковій бібліотеці Університету до 75-річчя від дня народження Василя Симоненка відкрили книжкову виставку творів поета.

* * *

12 січня – на філологічному факультеті відбулася зустріч студентів із лауреатом Державної премії імені Тараса Шевченка Дмитром Павличком.

* * *

13 січня – у Центрі культури і дозвілля “Лис Микита” до Дня Святого Валентина відбувся рок-концерт, у якому взяв участь гурт “Панке Шава”.

* * *

26–27 січня – у Центрі культури і дозвілля “Лис Микита” з концертною програмою виступив “Караван сонячних бардів”.

* * *

29 січня – у Центрі культури і дозвілля “Лис Микита” відбувся літературно-музичний вечір пам’яті героїв Крут.

* * *

22 січня – у Науковій бібліотеці презентували виставку до Дня Соборності України.

* * *

27 січня – до 150-річчя від часу виходу друком повного видання “Кобзаря” Тараса Шевченка (1860 р.) у Науковій бібліотеці Університету відкрили виставку “Кобзарів”.

* * *

23 лютого – у Центрі культури та дозвілля “Лис Микита” відбулася прем’єра вистави “Ніжне серце” університетського студентського театру “Коробка”.

* * *

23 лютого – у Центрі міської історії Центрально-Східної Європи відбулася зустріч з Василем Ґабором та Віктором Небораком “Поет і місто / Антонич і Львів” довкола видання: Богдан Ігор Антонич. Книга Лева; Ротації. Львів, 2009. Розмову організував Центр гуманітарних досліджень Університету.

* * *

24 лютого – у Науковій бібліотеці Університету відкрили виставку оригінальних друків, організовану спільно з кафедрою класичних, візантійських і середньовічних студій Українського католицького університету.